Claus Ragnar Kristensen snyder og bedrager

Denne side er hvad Claus Ragnar får for 1200,-

Screenshot-2018-5-23-Claus-RagnerClaus har snydt mig for nettop det beløb og som tak, syntes jeg at jeg ville give ham et lille hjørne af nettet som alle kan finde frem til, hvis de altså vil tage sig tid til at undersøge ham inden de kaster penge efter ham. Min blog her har intet at grøe med Claus, men det er det eneste sted jeg offentligt kan skrive om ham, og hvor Google vil fange og vise det hvis der altså bliver søgt på ham.

Du har formodenligt fundet denne side, fordi du er i gang med at undersøge eller bagrundstjekke Claus (eller hvad han ellers kan finde på at kalde sig). Jeg gjorde præcist det samme da jeg skulle købe en PC af ham (Maj 2018). Jeg følte mig næsten dum og paranoid, at tjekke så meget op på en mand/firma der i princippet virkede troværdig og reel nok. Jeg sagde faktisk undskyld for at være så besværlig, men at jeg var bange for at blive snydt ved en handel online.

Claus beroligede mig med at sige at han havde et CVR nummer (37743534) og derfor var reel nok. Jeg skulle blot betale et lille depositum (1200,-) da han skulle bruge noget tid og dele til at sætte computeren sammen, efter de specifikationer jeg havde bedt om. Han ville faktisk have at jeg skulle ringe til ham inden han gik igang, for at være sikker på at jeg var mig og at jeg var reel!

Der var en smule besvær med nogle manglende dele, som forsinkede leveringstiden, men når tiden kom, så blev jeg blokeret på facebook, og han tog ikke telefonen. Da jeg ringede fra et andet nummer, var han flink og venlig og kunne ikke forstår hvad der var sket. Vi aftalte at jeg skulle hente samme dag, men det viste sig at adressen var en snyde adresse og at han slet ikke var der.

Hans telefonnummer er et taletidskort så det bliver formentligt skiftet jævnligt.

Jeg kendte ikke meget til PC eller computer på det tidspunkt, men efter at jeg har sat mig lidt mere ind i sagerne, kan jeg nu forstår at det hele tiden har været planen at snyde mig. Enkelte komponenter som jeg bad om, kostede meget mere end hele computeren, så der har slet ikke været nogle intention for en ærlig handel.

Politiet mener ikke at de kan gøre noget ved sagen*, ud over at ringe til ham, men det vil blot være en påstand mod påstand, så der er ikke meget hjælpe at hente fra dem. Derfor laver jeg denne side, for at advarer andre. Jeg ville ønske at der var andre der havde advaret mig om ham, da jeg er sikker på at det ikke er første gang han snyder nogle.

Hvis du er i tvivl om det nu også kan være rigtigt, eller at jeg bare finder på det her, så har jeg vedhæftet chat fra Facebook salgs annoncen, og Privat Chat, frem til han blokerede mig. Du kan også se billede af SMS hvor han sender mig til en forkert adresse, men ikke svarer eller tager talefonen efterfølgende

Så hvis du vil handle med Claus, lad vær!
Overvejer du at ansætte Claus? Så tænk dig godt om, og hold virkeligt godt øje med hvad han laver.
Vil du være venner med Claus? Det er vel ok, men det siger måske mere om dig end ham

 


Update: Sagen er meldt til Politiet, og selv om der nok ikke bliver gjort meget ved sagen og jeg nok ikke få pengene tilbage, så er det i det mindste noteret så der evt kan tegnes et mønster eller tendens ud fra Claus’ tendenser til at snyde folk.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑